Open Sollicitatie

Functieomschrijving

De medewerkers van Dunea
Dunea produceert en levert aan circa 1,3 miljoen klanten lekker en betrouwbaar drinkwater in het westelijk deel van Zuid-Holland. Hier werken we hard aan,  elke dag,  met ongeveer 500 toegewijde collega’s.

Onze collega’s hebben verschillende achtergronden en de verantwoordelijkheid over verschillende werkzaamheden; van technici tot HR-medewerkers en van IT-ers tot Duinwachters. Dit maakt Dunea een bedrijf met diverse mogelijkheden en verschillende vakdisciplines. We zijn niet naar zomaar mensen op zoek, we zijn op zoek naar collega’s die met passie en betrokkenheid waarde kunnen toevoegen binnen ons mooie bedrijf.

Vereisten

We zoeken met enige regelmaat collega’s met een technische achtergrond, een IT achtergrond en een achtergrond binnen het natuurbeheer. Directe werkervaring binnen deze functiegebieden is niet altijd nodig. Voor ons staat voorop dat je affiniteit hebt met ons product en de techniek, de IT of de natuur en de bereidwilligheid om te leren.

Jouw open sollicitatie insturen?
Ben je geïnteresseerd in werken bij Dunea maar zie je nu geen (geschikte) vacature staan? Je mag ons altijd een open sollicitatie sturen. Dit kun je doen door te klikken op onderstaande sollicitatieknop.


Contact opnemen?

Heb je vragen, opmerkingen of wens je meer informatie? Marjolein Piket en Matthijs van der Linden van Recruitment staan je graag te woord, je kunt ons bereiken via email: sollicitatie@dunea.nl.